DLL13005 Kacamata Kacamata Kotak-kotak

Pedaran pondok:

DLL13005 Retro Conjoined Lensa Kacamata Kotak-kotak Wanita Awéwé 2020 Mewah Mode Gafas Kacamata


Detil Produk

Tanda Produk

Detil

Bahan lénsa  AC / PC
Bahan Pigura  PC
Warna Pigura  Hideung Caang, Kura-kura
Warna Lénsa  Gray, Silver, Blue, Gradient Grey, Gray Brown, Brown
Gaya  Pantun
Kualitas  Hight-end 
Ukuranna  Sawawa
Jenis kelamin  Unisex

Didamel di Cina

Gambar produk


  • Saméméhna:
  • Teras: