Kacamata hideung Bingkai Besar DLL1915

Pedaran pondok:

DLL1915 Kacamata Bingkai ageung Klasik Nyetir Kacamata Kanggo Lalaki Awéwé Logam aksésori Pantun Kacamata lentes de sol hombre


Detil Produk

Tanda Produk

Detil

Bahan lénsa  AC / PC
Bahan Pigura  Logam
Warna Pigura  Emas, Pink, Hideung
Warna Lénsa  Héjo, Téh, Héjo, Pink Gray, Tea Pink
Gaya  Pantun
Kualitas  Hight-end 
Ukuranna  Sawawa
Jenis kelamin  Unisex
Didamel di Cina

Gambar produk


  • Saméméhna:
  • Teras: