DLL4353 Kacamata Awéwé méwah kalayan Intan

Pedaran pondok:

DLL4353 Pantun 2020 Kacamata Pasang Pribadi Ucing Panon Kacamata Warni


Detil Produk

Tanda Produk

Detil

Bahan lénsa  AC / PC
Bahan Pigura  PC
Warna Pigura  Hideung, Kura-kura, Beureum, Jeruk, Téh, Héjo
Warna Lénsa  Abu, Teh, Pink, Blue
Gaya  Pantun
Kualitas  Hight-end 
Ukuranna  Sawawa
Jenis kelamin  Unisex

Didamel di Cina

Gambar produk


  • Saméméhna:
  • Teras: