DLL4373 Retro Kacamata Panon Anjing Heureut

Pedaran pondok:

DLL4373 Pantun Multicolor Asétat Cat Sunglasses


Detil Produk

Tanda Produk

Detil

Bahan lénsa  AC / PC
Bahan Pigura  PC
Warna Pigura  Hideung, Leoparo Print, Beureum, Jeruk, Champangne, Hejo
Warna Lénsa  Abu, Teh, Pink, Blue
Gaya  Pantun
Kualitas  Hight-end 
Ukuranna  Sawawa
Jenis kelamin  Unisex

Didamel di Cina

Gambar produk


  • Saméméhna:
  • Teras: