DLL902 Kacamata Logam Bingkai Kacamata

Pedaran pondok:

DLL902 Sunglasses 2020 Metal frame fashion sun kacamata ageung ukuranana kacamata pikeun awéwé sareng lalaki gafas de sol


Detil Produk

Tanda Produk

Detil

Bahan lénsa  AC / PC
Bahan Pigura  Logam
Warna Pigura  Emas
Warna Lénsa  Beureum, Koneng, Barbie Pink, Gray, Tea, Hideung, Champagne, Bodas
Gaya  Pantun
Kualitas  Hight-end 
Ukuranna  Sawawa
Jenis kelamin  Unisex

Didamel di Cina

Gambar produk


  • Saméméhna:
  • Teras: