DLL9077 Kacamata awéwé modéren Kotak-kotak matahari

Pedaran pondok:

Kacamata DLL9077 DL Nuansa Kacamata Kacamata kacamata fashion awéwé Square


Detil Produk

Tanda Produk

Detil

Bahan lénsa  AC / PC
Bahan Pigura  PC
Warna Pigura  Hideung, Leoparo Print, Tea, Blue, Pink
Warna Lénsa  Héjo, Téh, Beureum, Pink, Héjo Konéng
Gaya  Pantun
Kualitas  Hight-end 
Ukuranna  Sawawa
Jenis kelamin  Unisex

Didamel di Cina

Gambar produk


  • Saméméhna:
  • Teras: