Tentang Kami

q

Slogan Perusahaan Ka dieu

D&L Industri Sareng Perdagangan (Xuzhou) Co. Ltd. khusus dina sumber sareng ngadamel kacamata, didinya seueur séri, salaku kacamata promosi, kacamata fashion, kacamata olahraga, kacamata pésta, kacamata hideung, kacamata hideung kuil awi sareng kacamata kai awi. Kami parantos nyiapkeun kacamata hideung sareng ogé tiasa logo khusus dina unggal séri, kami tiasa nawiskeun jasa mock-up preferensi warna sareng perenah logo.

HTB1hb0U

Kontrol Kualitas Sampurna
Kami gaduh manajemén kualitas profesional sareng prosés inspecion prosés.

Kapasitas Dukungan Suplai
7 pabrik profesional 500,000 pasang / unggal pabrik / per bulan 3 ~ 15 dinten waktos kiriman

Gancang Kualitas Layanan
Kirang langkung ti 2 jam pikeun unggal panilitian 24 jam sapoé 365 dinten sataun

Kinerja ongkos anu saé
Balas Gancang; Quotation Profesional; Pangiriman gancang; Kualitas luhur; Jaminan Perdagangan.

Kaahlian & Kaahlian kami

Seueur pesenan khusus kami ditetepkeun dina waktos 1 dinten sareng dipesen ti kami teras-terasan. Sadaya patarosan kami dibales dina 1-4 jam, anu panggancangna aya dina 5 menit, waktos lead pikeun siap stocking order dina 1 minggu, kanggo pesenan logo khusus dina 12-15 dinten. Salaku kaunggulan urang, urang tiasa nyayogikeun waktos pangiriman anu akurat, kacamata hideung anu saé, sareng jasa saatos jual. Kami disapu ningali produk kami anu kagum sareng ngagaduhan seueur ulasan anu saé tina pangguna. Seueur palanggan maréntahkeun ti kami teras-terasan bulan ka bulan, sareng taun ka taun. 

HTB1jDpAayLxK1Rjy0Ffq6zYdVXah

Aliran Produksi

H75cb5456043444ad9595523c72c5bbf5P.jpg_350x350

Bahan atah

Hb712b653d8774ee9999a95310663f6770.jpg_350x350

Suntikan

H0fae7812e97746acb664f5af9a639d08y.jpg_350x350

Polesan

Hf7994f66af24440eab3218e712129b64Q.jpg_350x350

Gudang

H49bc35c519b34eb481428fede53d227bj.jpg_350x350

Bungkusan

H65be52403aca4d8fbca40897047cc56c0.jpg_350x350

Assenbling

Wilujeng ngahubungi kami pikeun panilitian dina kacamata hideung, kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun nawiskeun produk sareng jasa anu luhur pikeun ngahontal kasuksésan silih!