FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Dupi abdi tiasa nempatkeun logo kuring sorangan dina kacamata hideung?

Leres, logo khusus sayogi.

File anu mana anu kuring kedah kirimkeun ka anjeun?

AI atanapi PDF

Biaya sampel tiasa dibalikeun atanapi henteu?

Leres

Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order?

Leres, jumlah minimum order tina saham nyaéta 2 · 10 pcs.

Naon manpaat lénsa cermin?

Lensa eunteung gaduh palapis anu réfléktif anu ngirangan jumlah cahaya anu nembus kana panon.

Naon manpaat lénsa gradién?

Lénsa gradién luntur tina warna anu langkung poék kana warna anu langkung enteng, ngamungkinkeun pikeun xision anu tiasa di confortable dina jarak sareng kondisi pencahyaan.

Kumaha cara kuring ngurus kacamata hideung kuring?

Ngajaga kacamata anjeun tetep bersih kalayan ngabantosan aranjeunna - sareng anjeun - katingali saé sareng tampil kalayan hadé. Nanging, kacamata premium sareng lensa khususna meryogikeun perawatan anu ati-ati. Perawatan anu salah tiasa ngaruksak lénsa, hasilna goresan atanapi karesahan, anu dina gilirannana tiasa nyababkeun eyestrain.
Janten, cara anu paling saé pikeun ngabersihkeun kacamata anjeun nyaéta ku cara ngagosok lembut ku lawon meresihan lensa sareng beberesih cair anu khusus didesain kanggo lensa kacamata, atanapi nganggo anduk lensa anu tos dibasmi.
Pikeun ngahindarkeun karusakan, tong pernah ngabersihkeun kacamata anjeun nganggo anduk kertas atanapi pakéan, anu tiasa ngagiling lebu sareng serat janten lénsa sareng ninggali goresan. Ogé hindarkeun ngagunakeun detérjen rumah tangga atanapi sabun. Sedengkeun sabun sabun hampang henteu ngarugikeun lensa, sabun kakuatan tambahan dinten ieu cukup kuat pikeun lalaunan ngabubarkeun lapisan lensa. Pembersih kaca khususna korosif sareng tiasa ngaruksak lensa anjeun gancang. Éta henteu dirancang pikeun dianggo dina bahan lénsa non-kaca anu dianggo dina kacamata hideung.
Sanaos henteu aya produk ieu anu bakal ngalakukeun karusakan langsung pikeun indera anjeun, antukna sareng ku pengulangan, karusakan bakal katingali.