DLL01K Pantun Kacamata Logam Pikeun unisex

Pedaran pondok:

DLL01K 2020 Kacamata Logam Logam Pikeun awéwé sareng lalaki unisex méwah One Piece Shades Luxury Eyewear


Detil Produk

Tanda Produk

Detil

Bahan lénsa  AC / PC
Bahan Pigura  PC
Warna Pigura  Emas, Coklat, Hideung
Warna Lénsa  Abu, Téh, Biru
Gaya  Pantun
Kualitas  Hight-end 
Ukuranna  Sawawa
Jenis kelamin  Unisex

Didamel di Cina

Gambar produk


  • Saméméhna:
  • Teras: