Kacamata, jaket, sneaker sareng tawaran pakean anu sanés (2020) Perdana Poé Pangsaéna: Tabungan mode sareng pakean mimiti dilaporkeun ku Retail Egg

Perpustakaan Emas, top perdagangan pria sareng awéwé mimiti 2020 di luhur 2020, perdagangan baju sareng sapatu awéwé, kalebet jas top, sapatu olahraga, kacamata hideung sareng diskon langkung seueur pikeun baju, sapatu sareng aksesoris
Milarian poéna mode, papakéan sareng sapatu mimiti anu pangsaéna dina Amazon Prime Day, anu kalebet sapatu olahraga pang populerna, sapatu ngaji, baju, jaket, baju haneut, sareng kacamata hideung. Tautan kana tawaran populér dibéréndélkeun di handap.
Ngahémat dugi ka 58% pikeun baju luar lalaki, jaket sareng jas tina merek top kalebet Calvin Klein, The North Face, Carhartt sareng Columbia dina penjualan Amazon Prime Day
Ngahémat dugi ka 42% kana jaket awéwé, jaket, jas sareng jaket kacang polong tina mérek terkenal sapertos The North Face, Steve Madden, Columbia sareng Calvin Klein dina promosi Amazon Prime Day
Ngahémat 42% dina Jaket Columbia Awéwé Arcadia II dina jaket top Amazon-Shell kalayan kaca depan anu tiasa diatur, tali anu tiasa diatur sareng kantong anu ritsleting
Mésér Jaket Hujan Glennaker Columbia Boy di Amazon sareng ngahémat dugi ka 43%-cangkang nilon tahan cai awét sareng tahan hujan renik mun turun hujan
Ngahémat 41% dina Jaket Ascender Softshell Kolombia Lalaki dina wol Amazon-Waterproof sareng windproof Andean didamel tina 100% poliéster
Ngahémat $ 30 dina Eddie Bauer Cik Sun Valley Turun Parka dina Amazon-buatan premium anu dieusi 650 turun sareng kantong ritslét anu dijajar ku bulu.
Ngahémat dugi ka 47% dina desain cangkang Koléksi Awéwé Foldback Waterproof sareng Rainproof Rainbow-Nylon ngajantenkeun anjeun garing sareng dijagaan komo dina hujan
Mésér kacamata lonjong oval-Ray-Ban sareng hemat 20% dina Amazon-sareng pigura logam sareng lapisan pelindung UV
Mésér Kacamata Bulat Blaze Wanita Ray-Ban di Amazon sareng ngahémat 30% -kalayan pigura palastik sareng pelindung panyalindungan UV
Ngahémat 50% dina kacamata Ray-Ban Blaze Wayfarer dina Amazon-salah sahiji bentuk paling ikonik dina portopolio Ray-ban
Beuli Ray-Ban Blaze Double Bridge Square Sunglasses di Amazon sareng ngahémat 47% -kanggo pigura logam pasagi anu gaya kalayan pigura anu datar sareng ganda
Ngahémat 26% dina Kacamata Kacamata Holbrook Square di Oakley dina desain klasik Amazon-abadi ngahijikeun téknologi Oakley modéren
Mésér kacamata persegi panjang Oakley Men's Flak 2.0 di Amazon sareng ngahemat 32% -bingkai tahan-tekanan anu hampang sareng awét, nyaman sareng pelindung sadidinten
Ngahémat $ 73 dina Kacamata Kacamata Pria Menengah Kacamata di Amazon-klep nyaéta pigura anu tahan setrés, ringan sareng awét, sareng raoseun dianggo sadidinten
Mésér Kacamata Sékrétaris Lelaki Éléktronik Pria di Amazon sareng ngirit 21% -méré panyalindungan 100% UV ngalawan sadaya UVA, UVB, UVC sareng lampu biru anu ngabahayakeun, dugi ka 400mm
Mésér kacamata Pilot waktos Paméran Wanita Oakley Awéwé dina Amazon sareng ngahémat 25% -nawiskeun kakuatan sareng kalenturan ditingkatkeun pikeun nolak pergeseran atanapi deformasi
Ngahémat $ 81 pikeun Kacamata Kacamata Suling Pria Mainlink Oakley di Amazon-dirancang pikeun kondisi lampu anu hérang, ngajantenkeun lingkungan katingali langkung jelas sareng alami
Ngahémat dugi ka 44% dina sneaker Nike, Adidas, New Balance, ASICS sareng Skechers dina penjualan Amazon Prime Day
Ngahémat dugi ka 38% dina sapatu awéwé, sendal, sapatu tinggi sareng sapatu datar dina promosi Amazon Prime Day-klik tautan pikeun kéngingkeun harga pangénggalna dina sapatu awéwé, ti mimiti sapatu leumpang dugi ka loafers sareng loafers
Ngahémat dugi ka 43% dina sapatu barudak dina promosi Amazon Prime Day-ngahémat sapatu olahraga, sapatu bot, sendal sareng sapatu olahraga pikeun budak lalaki sareng awéwé
Mésér sapatu salib crossover lalaki New Balance di Amazon, simpen 22% -100% kulit, bantalan sadidinten
Mésér sneaker New Balance Women's Fuelcore Nergize V1 di Amazon, simpen 38% -100% serat sintétik, dukungan desain anu gaya
Ngahémat 26% dina Skechers Men Delson Camben Sneakers dina Amazon-non-slip, tali payun, olahraga sareng desain luang
Ngahémat sapatu Jogging Gel-Venture ASICS Pria dina insoles Amazon-Premium kalayan daya tahan anu langkung luhur sareng manajemén kalembaban anu hadé
Mésér Skechers Ladies Go Joy Walking Shoes di Amazon sareng ngahémat 40% -gampang sareng fleksibel 5Gén bantalan responsif
Ngahémat 43% dina Deer Stags Boys Oxford Shoes dina Amazon-Soft, lapisan bolong ketat sareng desain wingtip
Ngahémat 44% dina sapatu olahraga Fila Women Disruptor II dina Amazon-didamel tina kulit premium sareng kelas ringan
Ngahémat dina sapatu petualangan gél awéwé ASICS dina pangrojong sapatu ngajalankeun GEL-Venture® 7 anu dipercaya Amazon bakal masihan anjeun kaunggulan anu anjeun peryogikeun pikeun unggal ngaji.
Ngahémat 28% dina Skechers Afterburn dina panutupan renda nilon loop anu tahan awis sareng gaya sareng kerah keuneung padded sareng létah pikeun kanyamanan tambahan
Mésér sneaker kulit klasik awéwé Reebok awéwé Harman Run di Amazon sareng simpen 23% sapatu olahraga nganggo EVA midsole nyayogikeun sareng tiasa bertahan sababaraha jalan sareng jogging
Ngahémat dugi ka 25% dina sneaker fashion Fever Steve Madden lalaki dina Amazon-lace-up "sneaker kasual" kalayan sol karét, sayogi dina 5 warna klasik
Mésér Sneakers Carina PUMA Awéwé di Amazon sareng simpen dugi ka 42% sapatu olahraga -sual diwangun tina 100% kulit sintétik sareng sol karét
Mésér New Balance Women's 608V5 Kasual Nyaman Palang Sapatu Pelatihan dina Amazon sareng ngahémat dugi ka 31% -sacara latihan latihan anu raoseun nyaman kalayan bantalan sadidinten
Ngahémat dugi ka 32% dina sapatu olahraga Skechers Work Cessnock dina bolong Amazon-breathable sareng tali bungee sareng sol karét anu henteu dieunakeun
Ngahémat dugi ka 43% dina sapatu olahraga fashion kulit Palasik lalaki Reebok dina kulit gaya Amazon-vintage sareng kombinasi karét warna bodas sareng permén karét
Buy Under Under Armour Kids 'PreSchool Assert 8 Sneakers Penutupan Alternatip dina Amazon sareng ngahémat dugi ka 25% dina beurat-enteng sareng nyaman, ku tali cangkang sareng gelang, gampang ditunda sareng dicandak
Ngahémat dugi ka 34% kanggo baju lalaki sareng mode dina promosi Amazon Prime Day-parios poéna pang anyarna dina kaos lalaki, baju haneut, jaket, jas, jeans, calana, kolor, baju jero sareng baju olahraga
Ngahémat dugi ka 40% pikeun papakéan sareng mode awéwé dina promosi Amazon Prime Day-klik dina tautan pikeun kéngingkeun inpormasi panganyarna ngeunaan puncak awéwé, baju haneut, jas, jaket, baju, jeans, calana, rok, legging, baju olahraga, baju jero, bobo jeung baju Diskon pakean kasual
Ngahémat dugi ka 58% pikeun papakéan barudak dina promosi Amazon Prime Day-simpen kana jaket, baju olahraga, piyama sareng baju jero pikeun budak lalaki sareng budak awéwé
Mésér Wrangler Authentics Pria's Flex Pinggang Jean dina Amazon sareng ngahémat 20% -ngatur sareng tali denim manteng
Ngarasakeun diskon 35% pikeun solusi Ab awéwé démokratis dina gaya saku Amazon-6 dina denim taktil méwah premium
Mésér Calvin Klein Awéwé Modern Kapas Bralette di Amazon sareng ngahémat dugi ka 41% -Kapas campuran adun katun kalayan tali Racerback
Mésér jeans ceking jangkung awéwé awéwé Amazon dina Amazon sareng ngahémat 40% -duduk di luhur cangkéng sareng langsing ngalangkungan pinggul sareng pingping
Ngahémat dugi ka 51% ku mésér kaos oblong Palasik kaos lalaki di Amazon-sareng tambalan C anu ikonik dina panangan kénca
Ngahémat dugi ka 33% dina Jeans Palasik Bootcut Wanita Wéb dina Amazon-linggih dina cangkéng sareng gampang nembus pinggul sareng pingping
Ngahémat dugi ka 41% tina baju kaos jogéd suede Juara lalaki dina Amazon-fleece dituntut di luar sareng lemes pisan di jero
Mésér kaos polo némpél cair Calvin Klein lalaki di Amazon pikeun ngahémat dugi ka 62%-éta ngagaduhan panyalindungan UV sareng dipintal ku benang ultra-halus kanggo nyayogikeun ventilasi sareng pernapasan
Ngahémat dugi ka 52% dina detil Jawara Wanita urang Powerblend Boyfriend Crew-V-neck dina garis leher sareng leungeun baju raglan anu gaya
Naha anjeun milari sapatu, tawaran pakean sareng fashion anu langkung populér sareng paménta? Pencét di dieu pikeun ngotéktak sadaya pilihan urus dina halaman "Perdana Hari" Amazon.
Promosi Golden Day ngan ukur lumangsung pikeun waktos anu terbatas. Endog Écéran nampi komisi pikeun pameseran anu dilakukeun nganggo tautan anu disayogikeun.
Acara balanja Perdana Perdana Amazon taunan salami 48 jam, nyayogikeun tabungan anu rébuan mérek luhur.
Henteu gaduh kaanggotaan Amazon Perdana? Mimitian sidang gratis 30 dinten ayeuna sareng manfaatkeun sadaya promosi Perdana Day.
Anjeun tiasa ngahémat seueur artos salami dinten Perdana, sapertos jaket, baju usum panas, kaos oblong sareng kaos oblong, sapatu olahraga modéren, sapatu olahraga sareng aksésoris (sapertos jam tangan sareng kacamata hideung). Naha anjeun milari sapatu, baju atanapi kacamata, Amazon ampir tiasa nyumponan kabutuhan anjeun. Dina kategori fashion awéwé, anjeun bakal mendakan seueur pakean, sapatu sareng asesoris anu béda. SL Fashions sareng BTBFM mangrupikeun sababaraha merek anu nawiskeun baju béda dina kasempetan anu béda. Salaku conto, tuxedos SL Fashions cocog pisan pikeun pésta kasual, pésta kantor, pesta koktail, kawinan, jst. Asesoris sapertos kacamata, tas tas sareng jam tangan ogé disayogikeun.
Di jurusan fashion lalaki, anjeun ogé bakal mendakan pilihan anu béda pikeun pakean, perhiasan, sapatu sareng asesoris. Ti mimiti sapatu olahraga dugi ka sapatu bot, sapatu lo dugi ka sendal, sadayana gaduhna. Upami anjeun milari sneaker anu berkualitas, maka Adidas, Lacoste, Sperry sareng Tommy Hilfiger mangrupikeun diantarana. sapatu sneaker Agung Pangadilan Adidas lalaki ngagaduhan kaéndahan klasik adidas, ngajantenkeun aranjeunna serbaguna.
Amazon ngayakeun acara balanja pangageungna dugi ka ayeuna dina Hari Perdana taun kamari. Anggota perdana tiasa nampi langkung ti sajuta diskon eksklusif.
Peryogi langkung pakean lalaki sareng awéwé, sapatu sareng barang-barang fashion? Pencét di dieu pikeun ngotéktak sadaya pilihan transaksi dina halaman promosi "Perdana Hari" Amazon.
Ngeunaan Endog Écéran: Endog Éceran ngabagi berita ngeunaan transaksi e-commerce. Salaku anggota Endog Ritel Amazon Associate, anjeun tiasa kéngingkeun panghasilan ngalangkungan pameseran anu layak. Kontak: Andy Mathews (andy@nicelynetwork.com)
Akuntan San Fransisco ngabahas pentingna administrasi Biden pikeun portopolio investasi dina unggal paguneman sareng klien.
Pangguna anu henteu nempatkeun pesen kana platform JD naon waé tiasa nampi kupon diskon! Kalayan kartu Visa anjeun, pencét pikeun mayar di JD.com pikeun kahiji kalina terasrasakeun diskon!
Perusahaan nyatakeun Lee Kun-hee, anu ngawangun Samsung Electronics janten raksasa global dina smartphone, semikonduktor sareng TV, maot dina dinten Minggu saatos dirawat di rumah sakit langkung ti genep taun ku serangan jantung dina dinten Minggu. Lee yuswa 78 taun ayeuna. Anjeunna ngembangkeun Grup Samsung janten konglomerat panggedéna di Koréa Kidul sareng janten jalma pangbeungharna di Koréa Kidul. Jeong Sun-, CEO perusahaan panilitian perusahaan Chaebul.com, nyarios: "Kenaikan Lee anu luar biasa di Koréa sareng kumaha Koréa Kidul ngahijikeun kana globalisasi mangrupikeun simbolis anu maotna bakal diémutan ku seueur urang Koréa.
Harry Markopolos (Harry Markopolos), tilas ahli turunan anu ngancik ka penyidik ​​penipuan kauangan independen, mendakan skéma Bernie Madoff Ponzi $ 65 milyar, tapi teu dipaliré ku SEC Salapan taun. Salaku kritikus anu lantang nyarios régulator AS, Harry ayeuna ningali bidang auditing sareng industri asuransi salaku kasus panipuan finansial utama anu bakal kaungkap.
Kalayan kartu Visa, anjeun tiasa nampi diskon dugi ka 20% kanggo balanja di Global Trends Department Store! Parios promosi pangénggalna toko online fashion sapertos Mytheresa sareng Giglio.com!
Microsoft, Apple, Abjad, Facebook, Amazon, AMD, Caterpillar, Comcast, GE, Ford, Pfixer, Visa, UPS, Exxon Mobil, Twitter sareng perusahaan sanés ngalaporkeun hasil kuartal katilu na.
Gampang mésér saham, tapi sesah mésér saham anu leres tanpa stratégi anu diuji ku waktos. Janten, naon saham anu paling saé kanggo dipésér atanapi ditunda daptar nonton ayeuna?
Pasar saham tiasa waé sareng pamimpin sapertos Microsoft sareng Tesla. Kalayan pemilihan anu caket sareng kasus coronavirus naék, ieu mangrupikeun minggu panghasilan pangluhurna.
Sumbangan langsung pikeun ngadukung lembaga pangungsian PBB, sahingga pangungsi tiasa kéngingkeun pakét darurat pikeun kaayaan usum hujan sareng nyalametkeun aranjeunna tina musibah!
Strategi investasi mana anu tahan uji waktos? Investasi Tumuwuh. Ahli Wall Street yakin yén saham anu gaduh prospek pertumbuhanana kaleuleuwihi ngagambarkeun sababaraha saham anu paling narik. Poténsi kamekaran ieu saluareun jarak saharita, sareng nami-nami ieu bakal ngahontal hasil anu penting dina taun 2020 sareng sajabina. Kitu cenah, sahenteuna, milarian saham anu asup kana katégori ieu tiasa nangtang. Analis yakin yén hiji strategi nyaéta mundur, ningali gambaran anu gedé, sareng fokus kana perusahaan anu gaduh pertumbuhan jangka panjang dumasarkeun kana prestasi anu mengesankan ti ayeuna-ayeuna. Terus diémutan ieu, kami nganggo basis data TipRanks pikeun ngaidentipikasi tilu saham pertumbuhan anu dipeunteun pisan ku analis. Katiluna saham parantos ngahontal pertumbuhan anu lumayan di taun 2020 sareng siap teras-teras naék. Perusahaan Game Nasional Pennsylvania (PENN) Kahiji, urang gaduh Perusahaan Perusahaan Nasional Pennsylvania, anu ngagaduhan sareng ngoperasikeun fasilitas kaulinan sareng balap sareng bisnis terminal video game di Amérika Serikat. Ngaranna parantos ngaluncurkeun 146% sataun-ayeuna, tapi sababaraha analis Wall Street yakin yén masih seueur suluh dina bak. PENN nembé ngumumkeun hasil kuartal katilu na sateuacanna, anu ngalangkungan ekspektasi. Perusahaan ngarepkeun margin kauntungan pikeun kuartal naék ku langkung ti 900 basis poin, sareng EBITDAR anu disaluyukeun bakal tumuh 5% taun ka taun, bahkan upami pendapatan turun 10% taun-taun. Analis bintang lima Joseph Greff ngawartoskeun ka klien yén "JP Morgan Chase" nyatakeun: "Pamulihan industri kaulinan régional dina Méi / Juni teraskeun dugi ka kuartal katilu, sareng pendapatan langkung saé tibatan anu diarepkeun. Sakali ditindih paménta Saatos uih deui kana normal, sareng ti saprak efisiensi COVID sateuacanna parantos ningkat, biaya operasi meh / henteu naék. Urang saencanna nganggap yén tingkat pertumbuhanna kalem. " Saatos nyarios yén, Greif ngaku yén nunjukkeun kinerja harga saham anu luar biasa, sababaraha analis anu sanés parantos Ninggalkeun degradasi ". Nanging, anjeunna tetep yakin yén "nilai sareng katalis pikeun kapayunna". Analis mairan: "… Aya perang perang dina sentimen investor. Kami yakin ieu séhat pikeun saham sareng ampir diperyogikeun pikeun saham pikeun teras-teras naék; kami yakin yén investor ekuitas kaulinan tradisional henteu acan ditumpes diganggu. Kami yakin yén investor henteu percanten kana kamampuan PENN pikeun bersaing sareng DraftKings, Fanduel, Caesars Entertainment, MGM / GVC, sareng sajabana ukuran neraca relatif PENN tiasa ngabiayaan biaya akuisisi palanggan olahraga tohan mimiti, tapi kami yakin, Nunjukkeun yén saham anyar penggalangan dana ngumpulkeun $ 950 juta, résiko tina persaingan ieu parantos dikirangan dina kisaran anu bermakna. ” Anu paling penting, PENN nembé ngaluncurkeun aplikasi tohan Olahraga Barstool di Pennsylvania. Greff nyebat rilis awal ieu "ngadorong dina hal duanana volume sareng pengeluaran pamasaran," sareng éta ngabuktikeun "kamungkinan pikeun pendekatan unik pikeun kéngingkeun pangsa." Salaku tambahan, moméntum Barstool Sportsbook ningkat. Anu langkung penting, Greff yakin yén taruhan olahraga ayeuna sareng lingkungan iGaming sami sareng naékna pasar régional di taun 1990an, nalika nagara-nagara anu gaduh defisit anggaran ngancik sumber panghasilan anyar, sapertos kaulinan boatboat pikeun ngabantosan anggaranana. defisit. Dina hubungan ieu, analis nyarios: "Kami yakin yén unggal nagara ampir sami sareng ekspektasi pikeun USSB sareng iGaming, sareng PENN bakal janten salah sahiji anu meunang. Kami resep pola kaulinan / tohan olahraga / iGaming di darat di Amérika Serikat sareng ningali rohangan pikeun kamekaran. . " Nya, teu heran yén Grave cicing sareng Banténg. Salian ti masihan peunteun "kaleuwihan beurat", anjeunna ogé netepkeun target harga $ 83 kanggo saham. Upami tujuan ieu kahontal dina dua belas bulan ka payun, investor tiasa kéngingkeun 32% pangasilan. (Kanggo nonton rékaman lagu Greif, pencét di dieu.) Naon anu disétoskeun ku sesa Wall Street? Salapan mésér, tilu cepengan sareng hiji jual dikaluarkeun dina tilu bulan ka pengker. Hasilna, PENN nampi rating konsensus "mésér sedeng". Dumasar target harga rata-rata $ 76.77, harga saham tiasa naék ku 22% taun payun. (Tingali analisa saham Penn National Gaming dina TipRanks.) Redfin (RDFN) Redfin dimimitian ku rohangan pamilarian dumasar peta sareng ngalegaan kisaran produk na pikeun ngajantenkeun pertandingan kulawarga, debut sareng prosés hosting langkung gancang sareng gampang. Di Wall Street, sababaraha jalma mikir yén nami éta sanés ngan ukur ngeunaan lonjongna paménta COVID, sareng 113% na kauntungan sataun-ka-ayeuna ngan ukur mimiti. Sanaos RDFN ngaleungitkeun ramalan kuartal katilu anu kuat, investor rada kuciwa ku hasilna. BTIG's Jake Fuller nunjukkeun yén harga saham tiasa turun kusabab "ekspektasi tinggi sareng paningkatan dina skala penghasilan sedeng sakitar 2%" sareng "investor momentum condong ngahargaan wirahma anu dipimpin ku volume, sedengkeun RDFN leres-leres katinggaleun ekspektasi ieu." Fuller yakin yén RDFN sanés pokus perhatian masarakat, anu nunjukkeun yén investor panginten henteu acan ningali panyingkepan penghasilan. Nanging, anjeunna pikir Wall Street tiasa sono kana bagian konci teka-teki éta. Analis bintang lima nyebatkeun: "Anu tiasa diloloskeun di dieu nyaéta yén RDFN parantos naékkeun tingkat komisi tanpa pangaruh anu signifikan kana tingkat konvérsi, anu bakal ningkatkeun pidangan pikeun kauntungan kotor RDFN." Pikeun tujuan ieu, anjeunna bakal Untung kotor 2021 diperkirakeun ningkat ku 47%. Ningali sacara raket kana inpormasi lengkep pikeun kuartal na, RDFN ngalaman paménta anu kuat sareng pendapatan jasa perumahan naék 36% taun ka taun. Lalu lintas situs web sareng volume urus ogé ningkat bulan-bulan. Nanging, kedah dicatet yén tibalik didorong ku pendapatan unggal urus. Fuller nyarios: "Ieu penting sabab nunjukkeun yén tingkat komisi anu diarepkeun antukna bakal nyumbang." "Numutkeun statistik kami, pendapatan jasa perumahan real estate tina 1,68% tina GTV dina kuartal katilu 2019 sareng kuartal kadua 2020 1,78% ningkat kana diperkirakeun 1,85% dina kuartal katilu taun 2020. Margin kotor tinggi opat poin nunjukkeun lalu lintas tinggi di daérah ieu. Sanaon sesah pikeun nganilai kegigihan paménta, naékna harga sareng margin kauntungan anu langkung saé kedah lestari "Fowler mairan. Luyu sareng optimisna, Fuller ngadukung banténg, negeskeun peunteun mésér sareng harga saham target $ 65. Tujuanana ieu nyatakeun kapercayaan dirina kana kamampuan RDFN pikeun naék ku 45% taun payun. (Pikeun ningali catetan lagu Fuller, pencét di dieu.) Nalika ngalih ka bagian sanés Wall Street, opini langkung saé. Dina tilu bulan ka pengker, 6 mésér, 5 nyepeng sareng 1 jual dialokasikan. Numutkeun ka Wall Street, RDFN mangrupikeun mésér sedeng. Target harga rata-rata $ 50 hartosna 11% tibalik. (Tingali analisis saham Redfin dina TipRanks) Vertiv Holdings (VRT) Salaku salah sahiji panyadia perangkat keras, parangkat lunak sareng panyayogi jasa di dunya, Vertiv Holdings parantos ngabantosan pikeun ngamajukeun pasar sistem digital anu saling pakait, numana sajumlah ageung diperyogikeun Data kedah dikirimkeun, dianalisis, diolah sareng disimpen. Wall Street nyarios yén éta parantos naék 71% dugi ka ayeuna taun ieu, sareng panginten aya langkung seueur kameunangan. Sanajan harga saham naék pisan, analis Wolfe Panilitian Nigel Coe tetep yakin yén kaayaan résiko / hadiahna saé. Anjeunna ngajelaskeun: "Kami yakin yén Vertiv mangrupikeun spésiés langka anu tiasa narik rupa-rupa investor: perusahaan pertumbuhan sedeng anu tiasa nyayogikeun pertumbuhan kauntungan anu pikaresepeun kalayan diskon sareng aya dina tanggel waleran tim eksekutif luhur." Nalika ngeunaan VRT Dina jalan pikeun kamekaran, pasar tungtung utama na nyaéta pusat data sareng telekomunikasi. Rohangan ieu mangrupikeun daérah anu diarepkeun Coe pikeun ngahontal kamekaran di taun 2020 sareng 2021, ogé karugian jangka panjang jangka panjang anu dilakukeun ku paningkatan anu teras-terasan dina inténsitas data sareng paningkatan 5G. Salaku tambahan, didorong ku upaya ngajaga biaya tetep konstan ngalangkungan sababaraha pembaruan operasional sareng ngirangan kompleksitas organisasi, manajemén ngagariskeun cara pikeun ngagedékeun kauntungan janten 500 basis poin. "Ieu mangrupikeun skrip anu berhasil dikaluarkeun ku pimpinan eksekutif David Cote salami jabatanana di Honeywell, anu ngayakinkeun yén naskah anu sami tiasa dikaluarkeun di Vertiv," sa Cohen. Peryogi dicatet yén VRT mundur dina kuartal kadua 2020, kalayan hutang bersih sakitar US $ 2,1 milyar sareng hutang bersih / EBITDA ngahontal 4,2 kali. Malah dina tungtung luhur kisaran ieu, Coe yakin yén neraca tiasa ngaleungitkeun gancang. Pikeun tujuan ieu, anjeunna nganggap yén dina 2023 rasio hutang bersih / EBITDA aya dua kali, maka modal sésana bakal ngahontal 1 milyar dolar AS. "Kami henteu ayeuna mikir yén Vertiv mangrupikeun carita panyebaran modal anu jelas, tapi ieu tiasa muncul dina jangka waktu 2022/23-tangtos urang tiasa ningali kagiatan akuisisi pikeun ningkatkeun kamampuanana dina bidang distribusi listrik sareng lapisan DCIM. Pilihan anu sanés panginten kalebet likuidasi waran kas (ieu ayeuna dibayangkeun dina itungan saham anu diencerkeun urang) sareng cara ngabagi dividen, anu bakal ngagedékeun kamungkinan kapamilikan institusional. Kami ogé moal tiasa malire kanyataan yén seueur alat-alat listrik anu langkung ageung Ruang lingkup hubungan strategis anu diadegkeun ku pamilon pasar, pamilon ieu sanés pamilon anu penting dina pusat data. " Sagala anu dilakukeun ku VRT ngolo-ngolo Coe pikeun negeskeun deui rating anu hadé. Nalika nelepon pilihan, anjeunna netepkeun target harga $ 23, nunjukkeun poténsi tibalik 22%. (Pikeun ningali catetan lagu Coe, pencét di dieu) Naha analis sanés satuju? maranéhna nyaéta. Dina tilu bulan ka tukang, ngan ukur 4 rating "mésér" pasti anu parantos diterbitkeun. Kituna, pesen na jelas: VRT mangrupakeun beuli kuat. Nunjukkeun yén harga target rata-rata $ 20.75, harga saham tiasa naék ku 10% taun payun. (Tingali analisis saham Vertiv Holdings dina TipRanks) Bantahan: Pandangan anu dikedalkeun dina tulisan ieu ngan ukur anu ti analis utama. Eusina kanggo rujukan hungkul. Sateuacan ngadamel investasi naon waé, penting pisan pikeun ngalaksanakeun analisis anjeun nyalira.
Laporan data pangasilan sareng ékonomi utama minggu ieu bakal dileupaskeun akhir minggu ieu, sareng kaseueuran saham FAANG dilaporkeun saatos ditutup dina dinten Kemis.
Dina minggu akhir 22 Oktober, tingkat suku bunga hipotik turun pikeun nyatet paling handap. Diperkirakeun yén COVID-19 sareng politik Amérika bakal terus mangaruhan minggu ieu.
Rumus unik minyak ikan Suntory "DHA & EPA + Sesame Ming E", 4 kapsul sapoé, tiasa ngaleungitkeun krisis kardiovaskular, mulangkeun vitalitas ati, ngagedéan bobo, sareng janten faktor résiko perkotaan! Diskon 10% kanggo waktos anu kawates, tong sono!
Laporan penghasilan kuartal katilu AMD (AMD) dijadwalkeun dileupaskeun saatos nutup dinten Salasa, anu mangrupikeun waktos anu pikaresepeun pikeun industri semikonduktor. Wall Street Journal ngalaporkeun yén AMD (AMD) ngarencanakeun badé aktipkeun usahana ngalangkungan poténsi akuisisi (XLNX) (XLNX). Dina waktos anu sasarengan, saingan anu pangpentingna (INTC) parantos damel atos pikeun terus ngahasilkeun téknologi manufaktur anu diperyogikeun pikeun ngadamel semikonduktor kualitas luhur.
* Carita sampingan Barron akhir minggu ieu ngajajah prospek raksasa minuman iconic di dunya pasca pandemi. * Tulisan fitur sanés ngabahas kanaékan saham pasar anu muncul sareng dimana mendakan penghasilan utilitas. * Salaku tambahan, aya prospek pikeun kapercayaan investasi perumahan médis, operator supermarket, sareng biotéhnologi séntral kanker. Carita panutup Andrew Bary "Kunaon Coca-Cola Badé Muncul deui" nunjukkeun yén perusahaan anu paling ngalaman tina epidemi nyaéta Coca-Cola (NYSE: KO). Nanging, nalika urang balik normal dina dunya vaksinasi, pangaruh global tina raksasa inuman multinasional tiasa ngajantenkeun jangkung anyar. Reshma Kapadia's "Saham pasar berkembang ieu tiasa bersaing sareng raksasa téknologi Amérika", saur anjeunna, saatos dékade turunna, saham pasar berkembang naék. Seueur perusahaan Internét sareng Podomoro di pasar luar negeri masih dina lintasan kamekaran, nyayogikeun kasempetan ageung. Naha Alibaba Group Holdings Limited (NYSE: BABA) pantes ditingali? Dina "Tilu Dana Amanah Médis pikeun Ngasilkeun Balik Di Bidang Podomoro", Darren Fonda (Darren Fonda) ngabuktikeun yén perusahaan kapercayaan investasi perumahan anu ngahususkeun kana fasilitas kasehatan ngagaduhan rohangan pikeun kamekaran. Pilarian terang naon anu dipikaresep ku Barron ngeunaan Physicians Realty Trust (NYSE: DOC) sareng sababaraha baturna. NextEraEnergy Inc. (NYSE: NEE) naék 26% taun ieu, numutkeun "8 pikeun nyayogikeun saham utiliti anu aman" sareng paningkatan produktivitas anu teras-terasan ", panulis: Lawrence · C · Strauss (Lawrence C. Strauss). Tapi di tempat sanés dina sektor utilitas, teu aya kakirangan panurunan produksi sareng sababaraha tindakan panyalindungan kakurangan. Xcel Energy Inc. (NYSE: XEL) mangrupikeun salah sahiji pilihan Barron. Dina Eric Savitz's "Tong Ninggalkeun Saham Téhnologi Ageung. "Worries are exaggerated", naha kauninga yén sanajan kacurigaan diangkat dina régulasi régulasi anu langkung ketat, alesanna masih kénéh Apple (NASDAQ: AAPL) sareng Microsoft (NASDAQ: MSFT)) Perusahaan parantos ngabaru sareng ngaéksekusi, langkung tibatan nipu sareng premanisme. Tingali ogé: Pasar banténg Benzinga dina saminggu: Boeing, Netflix, Pfizer, jst. Jack Hough nunjukkeun "Milarian liburan Balanja pikeun palsu", dibahas kunaon Nopémber panginten janten waktos anu pas pikeun ngajual karugian pajeg, sapertos Kohl's Corp. (NYSE: KSS) sareng Macy's Inc. (NYSE: M). Nike (NYSE: NKE)? Mimiti, Pasar Patani Sprout (NASDAQ: SFM) mangrupikeun juara COVID-19, teras anu éléh tina COVID-19. Kituna, Teresa Rivas's "Sprout Inventory is ready Good rebound." Saatos kaleungitan ampir saparapat nilaina dina tilu bulan ka pengker, naha operator ranté supermarket anu berbasis di Phoenix diperkirakeun rebound? Dina "optimis ngeunaan Tesla, telemedicine sareng révolusi génomik" Di, Emily Liu ngabagi naha Investasi CEO ARK mangrupikeun murid inovasi anu ngaganggu, naha Tesla (NASDAQ: TSLA) bakal ninggalkeun Uber Technologies Inc. (NYSE: UBER) sareng lebu netep sareng batur. Bill Konper Bill Alpert's "Konperénsi Kanker Bisa Ngaduruk Saham Biotéh Ieu." Dina simposium ENA taun ayeuna, panaliti kanker ngayakeun rapat online pikeun ningali data énggal ngeunaan ubar anu diuji ku seueur perusahaan biotéh. Diajar ngeunaan Barron Naha pikir yén Mirati Therapeutics Inc. (NASDAQ: MRTX) bakal janten salah sahiji perusahaan anu paling sering diawaskeun. Dina Mingguan Barron minggu ieu: * Sakumaha seueur anjeun mayar numutkeun Biden sareng rencana pajak Trump's Expenses * Kumaha rencana pajak calon presiden bakal ngabantosan-sareng nganyenyeri ékonomi-naon anu dimaksud gelombang biru pikeun pasar obligasi * Naha 2021 bakal janten tantangan pikeun investor * Kunaon valuasi industri teknologi tinggi pantes ditonton * Diesel Naon sinyal pasar anu bakal dikirim ka ékonomi * Perangna dina mobil mobil listrik salajengna * Mangrupikeun buyout rebounding * Naha beungkeut Cina aman sapertos obligasi nasional * Nyaéta waktuna nyobaan pasar saham Thailand Dina waktos nyerat, panulis aya dina saham di luhur Teu aya posisi. Tuturkeun Benzinga dina Twitter pikeun sadaya beja utama sareng gagasan dagang utama. Tingali inpormasi lengkep ngeunaan Benzinga * Pencét di dieu pikeun ningali perdagangan pilihan Benzinga * Pasar banténg Benzinga minggu ayeuna: Boeing, Netflix, Pfizer jsb. * Akuisisi insider anu terkenal minggu kamari: Karnaval, Citigroup sareng seueur deui (C) 20 20 Benzinga.com. Benzinga henteu nyayogikeun naséhat investasi. sadaya hak disimpen.
Saham Trifecta bakal ngaidentipikasi saham bearish unggal Rebo, sareng panginten aya sababaraha kasempetan investasi anu menarik dina jangka pondok. Ngagunakeun analisis téhnis bagan saham ieu, sareng dimana pantes, dumasar kana aksi sareng peringkat panganyarna TheStreet's Quant Ratings, kami ngaleungitkeun lima nami. Sanaos kami moal nganggap analisa fundamental, kami ngarepkeun yén tulisan ieu bakal nyayogikeun investor anu resep kana saham ku titik awal anu saé pikeun PR salajengna ngeunaan nami.
Taburkeun lebu di laut atanapi kebon pangémutan pikeun miceunan lebu ku cara anu langkung ramah lingkungan sareng berkelanjutan. Rencanana payun, wartosan kulawarga anjeun ngeunaan kahoyong anjeun, sareng ngadaptar dina Pusat Daptar Panguburan Héjo.
Raksasa mancén Walanda, PGGM, ngagandakeun inpéstasi na dina saham PayPal sareng mésér saham tina Cisco sareng Activision dina kuartal katilu. Éta motong saham Qualcomm.
Pendiri Alibaba Jack Ma nyarios dina dinten Sabtu yén daptar duaan raksasa fintech Cina Ant Group bakal janten anu panggedéna di dunya dumasar kana harga anu dibereskeun dina Jumaah wengi. Cenah di Bund Summit di Pusat Keuangan Wétan New York: "Ieu mangrupikeun kahiji kalina yén harga daptar anu ageung dina sajarah manusa parantos ditangtoskeun di luar Kota New York." Kalayan dukungan raksasa e-commerce Cina Alibaba, Sireum ngarencanakeun pikeun Éta bakal didaptarkeun di pasar STAR di Hong Kong sareng Shanghai salami saminggu.
PayPal muka jaringanna pikeun Bitcoin sareng cryptocurrency bakal ngarobah aturan kaulinan, tapi berita ieu nyumputkeun pesen anu langkung ageung sareng langkung penting.
Anuuitas anu tiasa dipotong pajak online Hang Seng anu anyar nyayogikeun 10 taun panghasilan tetep tambahan sareng ngajamin 1,73% -2% tina pangasilan internal. Ngan ukur peryogi sakitar 10 menit kanggo ngadaptar asuransi online sareng langsung bertindak.
Dividen sareng kauntungan henteu janten alesan anu paling penting pikeun investor pikeun ngagaleuh atanapi cicing di perusahaan minyak. Sanaos mulih masih kuncén, investor tetep nungtut parobahan sateuacan taun 2020
(Bloomberg)-Kanggo Leon Hideung, kaayaan beuki parah. Dina minggu kamari, perusahaan investasi raksasa Hideung, Apollo Global Management Inc. (Apollo Global Management Inc.) nyanghareupan hiji masalah demi masalah anu sanésna, nyaéta anjeunna sareng palaku kelamin anu dihukum Jeffrey Epstein (Jeffrey Epstein) Présidén Hubungan puluhan taun. Déwan direksi na nyalira maréntahkeun tinjauan luar ku Hideung nyalira. Teras dana pensiun Pennsylvania ditunda Investasi énggal-Connecticut ogé sami. Salah saurang panaséhat utama-penjaga gerbang anu minuhan janji $ 160 milyar investor-ngadesek klien pikeun nunda, sedengkeun anu sanésna ngemutan tindakan anu sami. Palanggan anu parantos nampi pangasilan Wall Street anu pangsaéna pikeun mangtaun-taun ngémutan deui hubunganana sareng Apollo. Mimiti bulan ieu, laporan di New York Times ngangsonan pamariksaan deui Epstein. · Maxwell (Ghislaine Maxwell) henteu disegel sareng diperhatoskeun énggal. Numutkeun ka jalma anu wawuh kana masalah éta, sababaraha klien henteu percanten yén tinjauan anu dilakukeun ku firma hukum Dechert LLP cekap pikeun mupus ngaran Hideung, sareng ngabekukan dana énggal tiasa nyababkeun Apollo nalika nyobian dilanjutkeun. Kumpulkeun $ 20 milyar pikeun sababaraha dana énggal. Rusuhan anu dipicu ku pandemi dina pasar kiridit mangrupikeun kasempetan investasi utama perusahaan, anu dipikaterang pikeun ngagaleuh bisnis anu bermasalah. Jalma anu wawuh kana masalah éta nyarioskeun dina bulan April yén Apollo milari ngamangpaatkeun kaributan pasar sareng nanem modal hutang swasta. Masalah hideung anu ngagedéan ngagambarkeun parobahan politik dina dunya investasi, ku dana utama janten langkung peka ka lingkungan sareng masarakat. Sareng pamaréntahan penting pisan. Fokus anyar hartosna yén sanaos dina skandal, bahkan prospek pangasilan anu lumayan panginten henteu cukup pikaresepeun. "Sanaos kinerja bakal teras janten faktor anu penting, éta sanés ngan hiji-hijina faktor," saur Gerald O'Hara, analis di Jefferies Financial Group Inc. .. "Ku sababaraha cara, kami daék ngorbankeun kinerja pikeun jalan anu hadé sareng perusahaan etika. " Bloomberg ngalaporkeun dinten Jumaah yén konsultan investasi Aksia ngawartoskeun ka nasabah supados henteu nambihan artos ka Apollo. Connecticut nyatakeun éta bakal ngeureunkeun investasi anyar di perusahaan. Baheula minggu ieu, Sistem Pensiunan Staf Sekolah Umum Pennsylvania nyarios yén bakal samentawis ngagantungkeun investasi tambahan di Apollo, sareng konsultan Cambridge Associates nganggap henteu nyarankeun perusahaan pikeun mancén sareng mancén klien. Ngeunaan berita yén Epstein ditahan taun ka tukang, hariwang investor dibangkitkeun deui ku laporan New York Times. Saatos anjeunna dihukum pikeun merekrut budak awéwé rumaja pikeun palacuran di 2008, anjeunna parantos ngirimkeun sahenteuna 50 juta ka Epstein. Dolar. Tulisan éta henteu nuduh Hideung ngalanggar undang-undang. Kusabab carita na diterbitkeun dina 12 Oktober, harga saham Apollo turun murag ngeunaan 12%. "Kami komitmen pisan pikeun ningkatkeun transparansi," saur Apollo dina pernyataan dina Jumaah, nyatet yén Hideung parantos komunikasi sareng investor sacara rutin. "Sanaos Apollo henteu kantos damel bisnis sareng Jeffrey Epstein, Leon nyuhungkeun tinjauan luar anu independen ngeunaan hubungan profesionalna anu saacanna sareng Mr. Epstein." Hideung ngawartoskeun Apollo bulan ieu Surat ti pasangan terbatas nyatakeun yén anjeunna kuciwa pisan kusabab terlibat sareng Epstein. . Hideung nyatakeun yén anjeunna parantos ningali ka anjeunna pikeun perpajakan, perencanaan perumahan sareng urusan amal, sareng henteu aya dina laporan New York Times anu kontradiksi sareng déskripsi hubunganana. Tambih Deui: Link Hideung Epstein Leon Hideung ka kampanye penggalangan dana anu ngancam Apollo Investor lengkep dipotong ti Apollo kusabab dana ekuitas swasta biasana ngonci modal mangtaun-taun seueur jalma anu kersa kéngingkeun hasil anu tinggi Dina premis anu beurat. Katiluna investor, anu henteu daék dingaranan, nyatakeun yén upami henteu aya hasil panilitian anu luar biasa, para nasabah tungtungna tiasa milih milari tempat sanés. Kusabab paningkatan anu murah perusahaan, ditarikna pelanggan khususna pikaresepeun. Bloomberg ngalaporkeun dina Januari yén dana ekuitas swasta Apollo urang dibuka pikeun investor di 2001, kalayan ngahasilkeun taunan 44%, tapi bahkan investor éta anu hoyong pisan nanem modalkeun artos dina saham swasta bakal ngagaduhan hasil Milih pikeun mindahkeun ka anu sanés tempat-tempat. Rakan Sarah Sandstrom (Sarah Sandstrom) nyarios: "Ieu mangrupikeun balapan modal anu kalapa kalapa, sareng urang teras-terasan ningali naon waé dina prosés penggalangan dana. Masalahna, ku sababaraha cara, éta langkung seueur tibatan prosés politik, sanés prosés pengumpulan dana. " Di Campbell Lutyens, perusahaan ngabantosan perusahaan ekuitas swasta ngumpulkeun dana. "Anjeun nyarios carita sorangan sareng ngawangun hubungan sareng investor." (Nambahkeun koméntar Blake sateuacana dina alinea 12.) Kanggo tulisan sapertos kitu, mangga buka Bloomberg.com sareng langganan ayeuna pikeun sumber berita bisnis anu paling dipercaya. © 2020 Bloomberg Records
Pangsiun tiasa janten masalah anu paling ku rumaja, tapi kuduna mah. Ieu kusabab saatos mangpuluh-puluh taun diperpadu, Investasi anu kawilang leutik ayeuna tiasa ningkat kana jumlah anu langkung ageung di pikahareupeun. Roth IRA mangrupikeun titik awal anu saé.


Pos waktos: Okt-26-2020