Naha anjeun masih milih kacamata bunder tradisional sareng kuadrat?

Kacamata hideung parantos janten salah sahiji kabutuhan di jalan. Naha anjeun masih milih kacamata bunder tradisional sareng kuadrat?

Nalika ngumbara di jalan, barang panyalindungan soca nyaéta kacamata hideung. Nembe, mode pigura anu henteu teratur parantos tiiseun ditiup dina industri asesoris. Gaya gelas ieu henteu ngan ukur tiasa cocog sareng gaya baju, tapi ogé ngantepkeun anjeun dina kolokasi saderhana saderhana. Luar biasa luar biasa, éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun fotografi jalanan pikeun nunjukkeun kapribadianana.

Produk ieu ngagunakeun desain bentuk kukupu sareng desain tanpa wates anu teu teratur pikeun nambihan sakedik vitalitas pikeun kahirupan pikaboseneun sadidinten sareng narik perhatian masarakat dimana waé.

Bantalan irung silikon tiasa ngirangan tekanan dina irung, ngajantenkeun anjeun langkung nyaman dipakena. Bahan bingkaiana logam, sareng matéri lénsa nyaéta AC. Aya 7 warna gelas ieu, anu tiasa cocog sareng baju anu anjeun pikaresep.

Sinle cat eye mirror kacamata klasik kacamata hideung kacamata kupu-kupu awéwé,

2020 Kadatangan Anyar Musim Panas Kacamata Bingkai Kacamata Luar Ruangan Antik Desain Kustom GIrls Orok Retro Cat Panon Nganggo INS Murah, Dirancang modél kualitas luhur Kacamata panonpoé Logam Kupu-kupu Kacamata, Desainer kukupu bentuk nuansa logam awéwé warna kacamata hideung, Kukupu ageung Bingkai Kacamata Awéwé 2018 Desainer Brand Panon Ucing Beureum Brown Gradién Eunteung Panonpoé Kacamata, Kacamata Kacamata Kotak Awéwé Awéwé Hideung Pink Bingkai Panonpoé Kacamata Lalaki méwah mérek antik Retro Kacamata Oculos.

 

Naha anjeun masih milih kacamata bunder tradisional sareng kuadrat?

DLL1936 (2)  DLL1936 (4)   DLL1936 (8)


Waktos Post: Sep-07-2020