Jenis Kacamata Naon Anu Anjeun Hayang Paké Pikeun Kahareup?

Sakali mangsa, urang sadayana ngaraos yén budak awéwé ageung nganggo gelas éta kutu buku, asa kusam sareng teu raoseun banyolan. Nanging, dina taun-taun ayeuna, seueur mérek flyover utama anu ngadukung aranjeunna, sareng kacamata yén sadayana anu henteu dipikaresep dumadakan janten barang pantun sareng janten trend anyar.

Katresna opat-panon biasana nganggo kacamata ngan ukur fokus kana fungsionalitas, tapi ayeuna aranjeunna parantos langkung fokus kana desain gaya. Aranjeunna malah ngalengkepan rupa-rupa gelas di bumi pikeun nyocogkeun sareng gaya sadidinten.
Tren geek chic ieu parantos dibawa ti taun 2019 dugi ka 2020. Nalika anjeun ningali éta gucci, ka Prada, fendi, chloe, sareng bahkan Chanel anu ngadukung, kuring yakin yén trend gelas datar ieu leres-leres teu tiasa dicegah.
Nyatana, salami asesorisna dipilih ogé, éta sacara alami bakal nambihan poin dina tampilan. Kituna, salaku mojang modis, anjeun mimitina kedah diajar milih pigura anu cocog pikeun anjeun.

Upami manusa tiasa ngawujudkeun téknologi hibernasi dina novél fiksi ilmiah "Three-Body", jinis kacamata naon anu anjeun badé pake ka hareup?

Naon jinis kacamata hideung anu bakal teu konvensional komo di mangsa hareup, sok ngarah trend, bahkan saluareun jaman?

Nembe, aya dua pilem fiksi ilmiah anu luar biasa, "Blade Runner 2049" sareng "Ready Player One". Duanana pilem ngajelaskeun "dunya pikahareupeun", tapi dunya ka hareup anu digambarkan dina dua pilem éta béda pisan. tina.

Di dunya "Ready Player One", manusa parantos lengkep ngandelkeun pangalaman puncak anu dibawa ku VR luhur-luhur.

Dunya dina "Blade Runner 2049" mabok sareng sepi, sareng téknologi omnipotent parantos ngageuri rasa katiisan manusa. Kacamata hideung paling futuristik kami kenalkeun ka anjeun, avant-garde mangrupikeun ciri na.

Dina karya pilem sareng televisi cyberpunk, dunya pikahareupeun sering hancur. Di kota anu bakal datang kalayan gedung pencakar langit sareng condong janten tilu diménsi, ogé aya seueur warga tingkat handap sareng margina sosial anu cicing di jalan sempit anu padet. Téknologi canggih, lampu neon anu éndah sareng individu leutik, cinta anu pikasieuneun, hatena sareng hatena benten pisan.

Warna anu saé mangrupikeun unsur anu penting dina cyberpunk. Dina nyanghareupan téknologi tiis, warna ngawakilan émosi lemes sareng euyeub manusa. DLL5333 ngandung pigura logam anu saé sareng lénsa warna ungu anu éndah, sareng warna anu endah henteu tiasa dilupakan.

Bingkai kacamata ucing ageung kalayan rasa retro taun 80-an parantos uih deui. Salaku tambahan pikeun rarasaan anu pikaresepeun sareng elegan, kacamata ucing ngagaduhan pangaruh tina ngarobih garis besar. Stella mccartney bahkan langkung dihias ku pola bintang. Desainna cukup narik ati sareng pasti tiasa janten sorotan dina bentukna. Upami anjeun pikir kacamata monokromatik teuing umum, anjeun tiasa milih gelas kuya. Kacamata kuya sok janten pilihan tékstur anu beunghar, tapi ogé tiasa nyorot watek artistik. Kacamata anu sami namina tina desainer wolfgang proksch Jerman ngagabungkeun bahan anu bénten-bénten, sareng pigura tékstur caramel tortoiseshell sareng panangan logam. Desain pigura beunghar ku tilu diménsi, anu cocog pisan pikeun mojang modéris sareng miopia.

Salaku mojang anu resep kaéndahan, sajaba fungsina, mode ogé penting pisan nalika mésér kacamata, leres? Upami anjeun satuju, maka pigura desain hiasan ieu ngan ukur pikeun anjeun! Merk kacamata pikeun kapentingan seni ti London sok fokus kana gelas anu modis sareng artistik. Pigura logam ucing-panon ipis ieu dihias ku tilu mutiara di beulah kénca sareng katuhu, sareng gayana lemes pisan. Salaku tambahan pikeun seni, musim ieu Alexander McQueen, Gucci, Chloe sareng mérek anu sanésna ogé ngaluncurkeun rupa-rupa pigura desain hiasan,

Lahirna kacamata aviator mémang raket pisan sareng pilot. Éta kacamata anu dirancang ku Bausch & Lomb Company pikeun pilot ngalawan stratosfir. Éta ngadopsi desain bentukna teardrop sareng didamel tina pigura logam ringan. Sabalikna tina desain luhur bingkai kacamata ucing, lénsa Aviator Glasses ngagaduhan desain anu murag dina dua sisi, anu bakal ngajantenkeun jalma fokus kana bagian handap raray. Ku alatan éta, éta ogé leuwih cocog pikeun budak awéwé kalayan gado seukeut, sareng jalma anu pondok sareng lébar rupina kedah nyobian anu pangsaéna.微信图片_20200907150013微信图片_20200907150000

04
03

Waktos Post: Sep-07-2020