Dina pendapat populér, kacamata hideung mangrupikeun "aksésori usum panas", tapi anjeun terang?

Dina pendapat anu populér, kacamata hideung mangrupikeun "aksésori usum panas", tapi naha anjeun terang? Sinar ultraviolét dina usum salju ogé ngabahayakeun panon. Malah dina dinten anu mendung, UVA sareng UVB tetep bakal ngahontal panon anjeun. Nyatana, panon urang langkung lemes sareng rapuh dina usum salju. Dina hiji sisi, kusabab angin, handap asor, sareng hawa keruh dina usum salju; di sisi anu sanésna, permukaan jalan beku dina usum salju, anu bakal ngahasilkeun cahaya anu ngagurilep handapeun cahaya panonpoe. Maka, bahkan dina usum gugur sareng usum salju, kacamata hideung moal tiasa kirang. Panilitian nunjukkeun yén salju tiasa ngagambarkeun 85% sinar ultraviolét panonpoé. Bagian sinar ultraviolét ieu tiasa nyababkeun sunorn kornea sareng "buta salju". Kabutaraan salju bakal ngajantenkeun anjeun kaleungitan visi anjeun pikeun waktos anu pondok, sareng prosés na bakal ngahasilkeun anjeun nyeri. Ngagem kacamata hideung mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun nyingkahan ieu. Pilih kacamata hideung anu modis sareng ringan anu bébas setrés sanajan anjeun ngagem sadidinten.
Siap ngajaga panon anjeun? Teras tingali kana kacamata hideung anu kami ngenalkeun pikeun anjeun.
Kacamata Square Bingkai ukuranana ageung mangrupikeun gaya pangénggalna dina taun 2020. Pigura supersized populér taun ayeuna. Desainna sami sareng kacamata ski, kalayan pigura anu lega pikeun nyorot babandingan kandel.

Sedengkeun pikeun mikiran sapasang gelas tingkat lebet anu henteu kaleuleuwih-langkung teuing, pilihan kahiji kedahna gaya klasik nostalgia. Kusabab ketebalan bingkai na sedeng, gaya na dasar, éta gampang pikeun milih raray, sareng éta masih henteu kaluar tina desain evergreen, sacara alami relatif gampang dikontrol sareng cocog. Balikna bingkai gaya Oversize ka dunya mode leres-leres disababkeun ku gucci. Dina musim-musim ayeuna, dina flyover gucci, modél lalaki sareng awéwé parantos nganggo sapasang gaya pigura logam Oversize, kalayan warna retro anu kuat, sareng ngagemkeun nonoman modis. napas. Kusabab bingkai gaya Oversize tiasa nutupan kaseueuran raray, sacara alami pangaruhna ageung dina raray. Kacamata ogé tiasa modis pisan. Sok aya hiji pigura tina sababaraha gaya anu cocog pikeun anjeun anu pangsaéna ~

DLL97068-DL-gelas-Anyar-Pantun


Pos waktos: Aug-28-2020