DLL8181 Kacamata fashion Oversized Square

Pedaran pondok:

DLL8181 DL kacamata kacamata panon ucing anyar awéwé antik Kacamata gél


Detil Produk

Tanda Produk

Detil

Bahan lénsa  AC / PC
Bahan Pigura  PC
Warna Pigura  Hideung, Pink, Gray, Hawk Sbill, Champagne, White
Warna Lénsa  Hideung, Teh, Sampanye, Bodas
Gaya  Pantun
Kualitas  Hight-end 
Ukuranna  Sawawa
Jenis kelamin  Unisex

Didamel di Cina

Gambar produk


  • Saméméhna:
  • Teras: