Kacamata DLL9083 Pantun Square pikeun awéwé

Pedaran pondok:

DLL9083 Grosir-gaya bingkai logam bingkai panonpoé nyetir lalaki sareng pilem warna awéwé Kacamata


Detil Produk

Tanda Produk

Detil

Bahan lénsa  AC / PC
Bahan Pigura  PC
Warna Pigura  Hideung, Leoparo Print, Green, Tea, Blue, Yellow, Pink
Warna Lénsa  Hideung, Teh, Ungu, Pink, Yellow Green
Gaya  Pantun
Kualitas  Hight-end 
Ukuranna  Sawawa
Jenis kelamin  Unisex
Didamel di Cina 

Gambar produk


  • Saméméhna:
  • Teras: