DLL014 Klasik cinta haté kacamata hideung

Pedaran pondok:

DLL014 Klasik cinta haté ngawangun logam kacamata warna pilem pantun


Detil Produk

Tanda Produk

Detil

Bahan lénsa  AC / PC
Bahan Pigura  Logam
Warna Pigura  Emas, Pink, Green, Brown, Beureum, Blue
Warna Lénsa  Beureum, Koneng, Pink, Blue, Ungu, Héjo, Héjo, Silver, Gray
Gaya  Pantun
Kualitas  Hight-end 
Ukuranna  Sawawa
Jenis kelamin  Unisex

Didamel di Cina

Gambar produk


  • Saméméhna:
  • Teras: