DLL901 Kacamata Kacamata Unisex méwah

Pedaran pondok:

DLL901 Pantun desainer anyar kacamata pigura kacamata panonpoé trendi kacamata mewah méwah kacamata unisex gafas


Detil Produk

Tanda Produk

Detil

Bahan lénsa  AC / PC
Bahan Pigura  Logam
Warna Pigura  Emas
Warna Lénsa  Hideung, Abu, Teh, Sampanye, Beureum, Koneng, Ungu, Blanc
Gaya  Pantun
Logo  Logo Khusus
Kualitas  Hight-end 
Ukuranna  Sawawa
Jenis kelamin  Unisex
 Didamel di Cina

Gambar produk


  • Saméméhna:
  • Teras: